Регистрация
Меню сайту
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт ?
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
0

В Запитові виготовили обереги для бійців АТО

Автор: Volodya14категория: дата: 26.04.2024

Сьогодні, 4 грудня, у селищі Запитів на Львівщині у місцевій катехитичній школі при церкві святого архистратига Михаїла влаштували святкову зустріч із військовими, які повернулися на ротацію із зони проведення антитерористичної операції.

Про це повідомила репортер ZIK-Стрім Соломія Коштура.

Актовий зал катехитичної школи при Михайлівській церкві у селищі Запитів був переповнений охочими подивитися на святкову програму, яку підготували діти для зустрічі із героями АТО, що повернулися у відпустку до рідних домівок. Окрім пісень та танців, якими діти вітали своїх відважних захисників, вихованці катехитичної школи приготували для вояків особливі подарунки – листівки-обереги у вигляді паперових ангеликів та плитки солодкого шоколаду.

«Діточки своїми руками зробили для наших побратимів, які сьогодні все ще залишаються на передовій, ці листівки, в яких найважливіше послання: «Вертайтеся живими». Ці подарунки вони робили від щирого серця і з молитвою», – зазначив настоятель церкви святого архистратига Михаїла отець Василь.

Разом із листівками-ангеликами дітки вручили військовим плитки шоколаду, які вони придбали на кошти, зекономлені впродовж тижня на різних смаколиках.

«Ми домовилися з дітками, що вони тиждень не будуть купувати для себе вафельки, чіпси та іншу смакоту, а за ці гроші придбають шоколадки для наших солдатів. Це буде така їхня пожертва», – розповіла сестра-монахиня Альойзія.

«У мене були іменини і я відклав подаровані гроші. Купив свою улюблену шоколадку», – зізнався один із вихованців катехитичного центру Михайлик.

Військові, яким влаштували таку святкову зустріч, були вражені і теплим прийомом, і дитячими подарунками. Вони були небагатослівними, але щирими у своїх словах подяки.

«Тепер ми бачимо, за кого нам варто боротися. Якби вони за нас не молилися, ми б і не повернулися», – зауважив Ярослав, який нещодавно повернувся із зони АТО.

інформація взята із «Західної інформаційної корпорації» – www.zik.ua 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]